Izjava o povjerljivosti i zaštiti osobnih podataka

Ova izjava o povjerljivosti je sastavni dio Općih uvjeta poslovanja Cosmos star d.o.o. i Općih uvjeta poslovanja. Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji se nalaze na Internet stranici www.cosmos-box.com i koji su korištenjem te stranice prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka Cosmos star d.o.o..

Cosmos star d.o.o. kao pružatelj usluga Internetske stranice www.cosmos-box.com pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite  privatnosti svojih kupaca.

Upućuju se kupci Internet stranice da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje podatke prikuplja i kako ih koristi.

Korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu support@cosmos-box.com.

Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju ovu Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice Cosmos star d.o.o., Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe internetske stranice.

Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.cosmos-box.com

Ovu Izjavu o povjerljivosti, Cosmos star d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti na Internet stranici.

Cosmos star d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke kako bi se provela sigurna provjera autentičnosti Korisnika koji pristupa na www.cosmos-box.com Internet stranicu. Kada se Krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na www.cosmos-box.com Internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija, Cosmos star d.o.o. će od  Korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj, datum rođenja, i to su podaci koji se prikupljaju i obrađuju.

Prikupljeni podaci su u elektroničkom obliku i zaštićeni SSL certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala Korisnika i www.cosmos-box.com odvija sigurnim protokolom. Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka Korisnika. Ako Korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost, jer bez tih podataka aktivnost neće biti tehnički provediva.

www.cosmos-box.com neće dijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi  zahtijevaju. Elektronička potvrda o prihvatu Općih uvjeta poslovanja odnosno ove Izjave o povjerljivosti podrazumijeva da je Krajnji korisnik dao privolu za prikupljanje, obradu i podjelu osobnih podataka Krajnjeg korisnika.

Osobne podatke će www.cosmos-box.com koristiti za slanje administrativnih poruka i newslettera te analizu podataka.

Korisnik ima mogućnost pristupa i promjene osobnih podataka koje pruži www.cosmos-box.com Korisnik može promijeniti bilo koji od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na support@forestgarden-parts.com U toj e-mail poruci Korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti/promijeniti.

Kao uvjet kupnje proizvoda Internet stranici, www.cosmos-box.com traži privolu Korisnika da dozvoljava aktivaciju procesa u kojem će njegovi osobni podaci (adresa, broj  kartice) prilikom plaćanja kreditnim ili debitnim karticama biti pohranjeni kod Corvus INFO d.o.o. Zagreb, Buzinski prilaz 10, pružatelja usluge procesiranja i naplate kartica koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka. www.cosmos-box.com ni u jednom trenutku ne raspolaže tim podacima.

Podaci pohranjeni kod Corvus INFO d.o.o. brišu se odmah nakon što je proces procesiranja i naplate kartica završen.

Zaštitu podataka www.cosmos-box.com uzima ozbiljno i poduzete su razne mjere opreza kako bi zaštitili osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran.

www.cosmos-box.com preporuča Korisnicima da brinu o svojoj ulaznoj lozinki za korisnički račun Internet stranice. Preporučamo da prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirate velika i mala slova te brojeve te da svakako upotrijebite lozinku od barem šest znakova. Lozinku preporučamo periodično promijeniti  (barem jednom na godišnjem nivou).

Maloljetnici mlađi od 14. godina ne smiju koristiti www.cosmos-box.com Internetsku stranicu. www.cosmos-box.com ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 14. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14. godina.